Szűrés eszerint

Ár

Ár

  • 10 289 Ft - 10 290 Ft

Árukereső.hu
Blog poszt előzmények

Vadkamera makett

Szeretné megvédeni tulajdonát egy nagyobb területen és résen tartani a nem kívánt behatolókat, vásároljon makett vadkamerát. Szinte felismerhetetlen az eredeti vadkamerától. Többnyire a gyártás során kiselejtezett vadkamerákról van szó. A látható makett vadkamera remekül szolgál majd a nem kívánt behatolók elijesztéséhez. Egyaránt megvédheti eredeti vadkameráját annak megrongálásától, melyről eltereli a figyelmet. 

A makettek főként nagy területen elhelyezkedő üzletek és más magán tulajdonban lévő épületek megvédésére szolgálnak, melyek esetében a nagyobb mennyiségű vadkamera megvásárlása lényeges invesztíciót igényelne. Az eredeti vadkamerát elhelyezheti a makettek közé, így csak Ön fogja tudni, melyik figyeli igazán a behatolókat. A makett egyaránt használható mint megelőző óvintézkedés magán tulajdona megvédéséhez. 

 

Tanácsra van szüksége a vadkamera kiválasztását illetően?

Aktív szűrők

Vadkamera makett Bentech 3.0C

A vadkamera makett psychológiai elem a tulajdona védelmére. A láthatóan kihelyezett vadkamera model elrijasztja a potencionális tolvajokat és kártevőket, miközben árban nagyon...

Normál ár Ár 10 290 Ft
There are not enough products in stock
Elérhetőség: Raktáron