Árukereső.hu
Blog poszt előzmények

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Milyen hamar kapom meg a terméket?

A megrendelt termékeket a fizetés beérkezése után vagy utánvét esetén 24 órán belül feladjuk. Kivétel a raktáron nem lévő termékek - ezeknél a termékleírásban megtalálja, hogy mikor lesz elérhető ismét.

Hogyan fizethetek?

A fizetés három módon lehetséges:

- Készpénzzel utánvéttel
- ComGate
- Banki előreutalás

Van lehetőség személyesen átvenni a terméket?

A termékeket ki tudjuk szállítani a csomagkuldo.hu átvevőpontjaira is.
További információkat az átvételi pontokkal kapcsolatban ITT talál.

Hogyan reklamálhatok?

Termékeinkre 24 hónapos jótállási időt kínálunk, illetve némely kiválasztott termék esetében 36 hónapos jótállást nyújtunk. Ha elégedetlen valamivel, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az info@legvadkamerak.hu e-mail címen.
Ha garanciális probléma adódna, azt átlagosan 1 hét alatt megoldjuk.

TERMÉKEINKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Mi szerint válasszak vadkamerát?

Elsősorban a használat céljára összpontosítson. Amennyiben az üzletét kívánja állandó megfigyelés alatt tartani, válasszon vadkamerát gyors GSM modullal. Esetleg ha természet imádó és különleges képekre vágyik, válasszon jó minőségű, magas felbontású felvételeket készítő vadkamerát. Munkatársaink, e-mailen keresztül, szívesen segítenek.

Hogyan leplezzem a vadkamerát?

Sok függ a környezettől, melyben a vadkamera el lesz helyezve. Elsősorban ne említse senkinek, hogy vadkamerát vásárolt. A készüléket soha ne helyezze szemmagasságba, mindig kb. 2 méteres magasságba tegye. A természetben próbálja a vadkamerát fák és ágak közé rejteni, de úgy, hogy ne gátolja a mozgás rögzítésében. Üzletében álcázza a vadkamerát más tárgyakkal, vagy vásároljon makettet, melynek köszönhetően a működő vadkamera nagyobb biztonságban lesz.

Milyen hosszú az elemek élettartama?

Sok függ az elem típusától, melyet használ és a mennyiségtől, mely a vadkamerába szükséges. A készülékek többsége 4 elemmel is képes működni, viszont, amennyiben lehetséges, helyezzen a vadkamerába nagyobb mennyiségű elemet (8-12 db). 12 darab elemmel a vadkamera egy évig is működhet.

A lencse előtt egy piros kör mozog, meghibásodott a készülék?

Nem. Az IR fátyolt látja, mely az elem behelyezésekor automatikusan beállítódik.

A vadkamera a bekapcsolása után azonnal elalszik.

Ellenőrizze, hogy benne-e van a SD kártya. A vadkamerák többsége nélküle nem működik, maximálisan felvillan.

A vadkamera csak nappal fényképez.

Ellenőrizze az elemeket, valószínű, hogy lemerültek. A vadkamera fogyasztása nappal alacsonyabb, az éjszakai rögzítéshez az elemek már gyengék.

A vadkamera éjjel rövidíti a videókat, miért?

Újra a lemerült elem lehet az oka melyek az éjszakai rögzítést már nem bírják.

Beállítottam az MMS küldését, de nem kapom meg.

Ellenőrizze, hogy a vadkamerában lévő SIM kártyán kikapcsolta a PIN funkciót, esetleg ellenőrizze újra az egész beállítást. Az új SIM kártyák aktiválása némely esetben 24 órába is telhet. Amennyiben hosszab ideje tulajdonosa a SIM kártyának, ellenőrizze a kredit összegét.

Nem kapom rendszeresen az MMS-t, hiányoznak a felvételek.

Valószínű, hogy a gyenge, vagy kieső hálózati fedés az oka. Próbálja a vadkamerát áthelyezni egy erősebb fedésű területre, szükség esetén próbálkozzon más szolgáltatóval.

További kérdések esetén, az info@legvadkamerak.hu e-mail címen, szívesen segítünk.