Árukereső.hu
Blog poszt előzmények

Távcső és éjjellátó

Nálunk binokuláris és monokuláris távcsöveket is talál, amelyek segítik a tájékozódást nappal és különösen éjszaka. Színes látást biztosít nappal, fekete-fehéret pedig éjszakai módban. Megfigyelés tárgyát tetszés szerint közelítheti és távolíthatja. Az ilyen eszközök számos szabadtéri tevékenységre (horgászat, vadászat, túrázás, csónakázás, vadonbani kempingezés, természetfigyelés), de keresett személyek felkutatására is alkalmasak.

Mit jelent valójában az éjszakai látás? Egy ilyen eszköz sötétben a maradék fényt használja fel, és felerősíti, hogy az emberi szem számára jobban látható legyen. Ha még mindig kevés a maradék fény, akkor látható és láthatatlan fényeket használnak - 850 nm vagy 940 nm. Minél nagyobb a hullámhossz szám, annál kevésbé látható az utófény.

Kiválasztáskor mindig az elemek számát kell figyelembe venni, amitől a készülék élettartama függ. Továbbá a behelyezett SD kártya maximális méretét, zoom, fotó- és videó minőségét és vízállósággot.

Aktív szűrők

Távcső éjjellátóval Bentech ZSNV650
  • Ingyenes szállítás

Távcső éjjellátóval Bentech ZSNV650

A monokuláris éjjellátó távcső kiváló minőségű elektronikából és LS-650 optikából áll. A távcső akár ötszörös 5x  Zoommal és akár 6x nagyítással rendelkezik. A távcső...

Normál ár Ár 70 990 Ft
There are not enough products in stock
Elérhetőség: Nincs raktáron